Soita ja varaa aika:
hoidot: 045 841 4242 

hiukset: 050 518 4242

24/7
Nettiajanvaraus
Jos et löydä mieleistäsi aikaa, soita meille

Palvelemme teitä:
  Ma-Pe klo 10-18  La klo 10-15 

Ripsien pidennys ja huolto

ripsien pidennys ja hoito, hius- ja kauneussalonki glory for youTeemme ripsipidennyksiä vuosien kokemuksella. Tarjoamme sinulle erittäin laadukasta ja ammattitaitoista palvelua jonka tarkoituksena on tarjota sinulle turvallinen ja onnistunut ripsipidennys. Voit siis luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka huolehtii asiakkaidemme toiveista sekä varmistaa, että ripsipidennys tehdään oikeaoppisesti ja asiakasturvallisuutta noudattaen.

Silmäsi näyttävät huolitelluilta myös ilman meikkiä - erinomaiset ripset joka päivä: lomalla, rannalla tai vaikka juhlissa !

Maailman suosituin ja laadukkain ripsienpidennys Xtreme Lashes® 

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä? Xtreme Lashes ripsien pidennys mahdollistaa tämän. Saat kauniit ja helppohoitoiset ripset - ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan! Haluatko että aamurutiinit helpottuvat ?

Xtreme Lashes -ripsienpidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta - kuten omiltasi, mutta pidemmiltä ja kauniimmilta. Xtreme Lashes -ripsienpidennykset eivät ole, kuten perinteiset tekoripset, koska ne istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin ne näyttävät luonnollisilta.

Minkkiripsien pidennys

Ripsipidennyksissä minkkiripset valloittavat maailmaa ja ovat tosi suosittuja. Minkkiripsillä saat hyvin luonnolliset tai todella näyttävät ripset juuri oman toiveesi mukaan. Niillä saadaan myös kaunis ripsipidennys lyhyisiinkin luonnonripsiin, sillä ripsikuidut ovat erittäin kevyitä, eivätkä ne näin vahingoita luonnonripsiä. Ripsien pidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta- kuten omiltasi, mutta näyttävät pidemmiltä ja kauniimmilta ja näin ollen näyttävimmiltä.

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi ja kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jonka ansiosta lopputuloksesta tulee erittäin luonnollinen. Kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen.

Ripsien pidennysten asettaminen kestää n.2-2,5h. Teemme työmme hellästi, asiakkaamme eivät monesti edes tunne mitään ja nukahtavat hoidon ajaksi. Ripsienpidennykset sopivat myös allergisille silmille, jotka eivät kestä mascaran käyttöä.

Ripsipidennysten hoito-ohje:

Ripsienpidennyksillä voit lähteä uimaan, saunaan, solariumiin , mutta ensimmäisen 24 tunnin aikana ripsiä ei saa kastella. Sen jälkeen voi meikata normaalisti ja kastella ripset. Ensimmäisen 48 tunnin aikana ei vielä suositella saunomista eikä voimakasta hikoilua, mutta tämän jälkeen ripsipidennysten kanssa voi elää normaalisti myös uida ja saunoa

Tavallista tai vedenkestävää ripsiväriä ei kannata käyttää. Ripsienpidennyksille on omat ripsivärit. Ripsiä kannattaa harjata päivittäin pyöröharjalla. Lämmitettävää ripsikiharrinta voi myös käyttää, mutta ei kannata taivuttaa metallisilla tai muovisilla taivuttimilla. Meikinpuhdistuksessa ei saa käyttää öljypohjaisia tuotteita, sillä ne haurastuttavat liimaa. Silmien turhaa koskettamista ja hieromista on hyvä välttää.

Ripsienpidennysten normaalin huoltoväli on 2-4 viikkoa.

 Teemme ja huollamme ripsipidennyksesi hyvien kulkuyhteyksien päässä Autotaloa vastapäätä (Kamppi, Helsinki). 

banner-2